DC200R

De kleinste uit de familie van Dutch Camper. Met zijn breedte van 1,7m blijft deze camper binnen de breedte van de auto. Met een bed in de lengte, en lange bank geniet je van optimaal gebruiksgemak. Geschikt voor zowel de extra- en dubbelcabine pick-up.

Dc220R

De camper geschikt voor ruige avonturen. Mogelijk in een variant met toiletruimte of grote kast met mobiel toilet. Door de treinzit opstelling en ruimte keuken is deze camper uitermate geschikt voor de langere trips. Geschikt voor extra- en dubbelcabine pick-up.

Dc245S

De camper die in alle gemakken voorziet. Deze camper heeft een U-zit en de mogelijkheid tot een douche in de badkamer. Standaard voorzien van een verwarming/boiler combinatie. Geschikte voor de dubbelcabine pick-up. De optimale gewichtsverdeling. 

DC270S

De camper die in alle gemakken voorziet. Deze camper heeft een U-zit en de mogelijkheid tot een douche in de badkamer. Standaard voorzien van een verwarming/boiler combinatie. Geschikte voor de extra cabine pick-up. De optimale gewichtsverdeling. 

DC200R USA

Speciaal ontwikkeld voor de Amerikaanse pick-up. Gewichtsbesparing en toch van alle gemakken voorzien. Geschikt voor de Dodge 1500 en Ford F150.

De ultieme vrijheid!

Believe in Yourself

Afzetunits | Camper Bouw | Pick up Camper | Custom Camper Bouw | Dutch Campers